Annons

Daniel Østergaard

Daniel on vastuussa kaikista kaupallisista asioista ja varmistaa optimaalisen ja asiaankuuluvan yhteistyön sekä mainostajien että käyttäjien eduksi. Hänen tehtävänsä on myös varmistaa, että kaikki mukana olevat ovat tyytyväisiä. Daniel on osaomistaja ja perustaja Adlab ApS:ssä, joka omistaa Virrankuluttaja.fi:n.

Työskentelemme jatkuvasti tehdäksemme sivustosta entistä paremman, ja tämä on yksi rooleista, joita Daniel yrittää päivittäin vuoropuhelussa sekä käyttäjien että kumppaneiden kanssa.

Virrankuluttaja.fi:n tehtävänä on luoda läpinäkyvyyttä muuten monimutkaisilla sähkömarkkinoilla. Uskomme, että sähkötuotteiden ja niihin liittyvien sähköhintojen vertaamisen pitäisi olla helpompaa, jotta sinulla tavallisena kansalaisena on parempi vertailumahdollisuus.

Daniel on vaihtanut sähköyhtiötä kerran ja vain muuton perusteella, mutta nyt hän on huomannut, että on olemassa mahdollisuuksia säästää rahaa ja tai valita sähkötuotteita, jotka auttavat Tanskaa vihreään siirtymiseen, joten nyt hintoja ja tuotteita vertaillaan silloin tällöin.

daniel

Rooli: Kaupallinen johtaja

Koulutus(t): HTX

Nykyinen sähköyhtiö: Nordisk Energy

On vaihtanut sähköyhtiötä: 1 kerta

Hänen käyttämänsä kWh kuukaudessa: 114 kWh

Viestin kirjoittanut Daniel