Annons

Hehku Energia

Hehku Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

0,45snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €

Sisällys

Hehku Energia on GNP Energyn yritysjärjestelyiden myötä syntynyt yhtiö, jonka tavoitteena on taata asiakkaille sähköä kilpailukykyiseen hintaan.

 

Mikä on Hehku Energia?

Hehku Energia tai tuttavallisemmin pelkkä Hehku on alun perin kotimainen sähköyhtiö, joka on perustettu Helsingissä 2010. Yhtiö on ollut vuodesta 2012 osa norjalaista GNP Energy -konsernia, mutta palaa nyt uudelleenjärjestelyiden ansiosta takaisin juurilleen ja lähelle yhtiön suomalaisia asiakkaita.

Hehku Energialla on tällä hetkellä jo kymmeniä tuhansia asiakkaita Suomessa. Yhtiö panostaa erityisen paljon sähkösopimusten kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Hehku Energia sähkösopimukset

Hehku Energia sähkösopimukset sisältävät vaihtoehtoja sekä vakaata hintaa arvostavalle että pörssisähkön ostajalle. 

Määräaikaisen sopimuksen hinta riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa sopimus otetaan. Edullisin vaihtoehto on kahden vuoden sopimus, mutta myös puolen vuoden pituinen sopimus on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. 

Pörssisähköä arvostava voi ottaa kokonaan pörssisähköön perustuvan sopimuksen tai hybridisopimuksen, joka joustaa sähkön yleisen hintatason perusteella.

Sopimusten joukosta löytyy myös kiinteähintainen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka voi ottaa haluamansa pituiseksi ajaksi.

hehku_energia_saahkoosopimukset

Hehku sähkön hinta

Hehku hinnoittelee sähkösopimukset varsin kohtuullisesti ja on yksi markkinoiden edullisimmista toimijoista. Yhtiöllä ei ole lainkaan omaa sähköntuotantoa, vaan se on puhtaasti sähkön myyjä.

Hehku sähkösopimukset vaihtelevat hinnaltaan sen mukaan, haluaako asiakas pidemmän kiinteähintaisen sopimuksen vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen esimerkiksi talven hintapiikkien ajaksi. Valikoimista löytyvä Hehku Hybridi puolestaan perustuu osittain pörssisähkön kuukauden keskihintaan.

 

Hehku panostaa asiakaspalveluun

Hehku Energia on uudistumisen myötä ottanut yhdeksi painopisteeksi asiakaspalvelun kehittämisen. Sen tavoitteena on olla helposti lähestyttävissä oleva yhtiö, joka neuvoo kuluttajia kaikessa sähköön liittyvässä. Hehku Energian tulevaisuuden tavoitteena onkin tulla tunnetuksi avuliaimpana sähkökumppanina.

 

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Onko Hehku sähkösopimus edullinen?

Hehku Energia sähkösopimukset ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Asiakas voi valita pörssisähkön, hybridisopimuksen, kiinteän hinnan tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. 

 

Hehku Energia kokemuksia – ovatko yhtiön asiakkaat tyytyväisiä?

Hehku Energia on vielä tuore sähköyhtiö, joten asiakkaiden kokemuksia on vasta vähän. Yhtiö on vastannut GNP Energyn saamaan kritiikkiin panostamalla uudistuksen myötä asiakaspalveluun.