Annons

Vaasan energia

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Vaasan Sähkö Oy myy sähköä koko Manner-Suomeen Vaasan Sähköverkko Oy:n huolehtiessa alueen sähkönsiirrosta ja sähköverkkojen kunnosta. Lisäksi yhtiö myy kaukolämpöä vaasalaisille. Yrityksen omistaa kokonaisuudessaan Vaasan kaupunki ja se on perustettu jo vuonna 1892 tarkoituksenaan tuoda valaistus kaupungin kaduille.

 

Vaasan energia sähkösopimus

Vaasan energia sähkösopimus on mahdollista ottaa Vaasan Sähköltä. Yhtiön valikoimista löytyy toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia sopimuksia. Sopimusten joukosta voi valita ilmastosähkön, jonka hiilijalanjälki on 0, perussähkön tai kotimaiseen tuulivoimaan perustuvan sopimuksen. Valikoimista löytyy myös pörssisähkö, jonka suuruuteen vaikuttaa pörssisähkön hinta. Myös pörssisähkön voi valita tuulivoimaan perustuvana. 

Vaasan Sähkön energian alkuperä jakautuu fossiilisten ja uusiutuvien energialähteiden sekä ydinvoiman välille. Asiakkaat voivat halutessaan itse valita ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja tai pelkästään tuulivoimaan perustuvan sopimuksen.

Vaasan energia sähkön hinta

Vaasan energia sähkön hinta on markkinoiden keskitasoa, tosin vihreää sähköä ostava joutuu maksamaan sähköstään hieman enemmän. Pörssisähkön marginaali on erittäin edullinen ja sopimus käykin hyvin tarkalle kuluttajalle. Kaikki sopimukset voi valita yleissähkönä, yösähkönä tai kausisähkönä, joten valinnanvaraa on paljon.

vaasan-energia

Vaasan Sähkö kokemuksia

Tutkimusten mukaan Vaasan Sähkön asiakkaat ovat Suomen tyytyväisimpiä. Vaasan energia kokemuksia löytyy siis lähinnä positiiviselta puolelta, ja yhtiön asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja palveluihin.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vaasan energia?

Vaasan Sähkö on jo pitkät perinteet omaava Vaasan kaupungin omistama yhtiö. Vaasan Sähkö keskittyy sähkönmyyntiin ja sen tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy alueen sähkönjakeluun sekä sähköverkkojen ylläpitämiseen.

Onko Vaasan energia luotettava?

Vaasan sähkö on toiminut alalla jo yli sata vuotta ja on erittäin luotettava toimija alalla. Sähkönmyynnin lisäksi se myy Vaasan alueelle kaukolämpoöä ja huolehtii alueen sähkönsiirrosta.