Annons

Nordic Green Energy

NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk

Sisällys

Nordic Green Energy on osa norjalaista Elmera Groupia, joka on suurempi Oslon pörssiin listattu energiakonserni. Yhtiö on toiminut Suomessa vuodesta 2008 ja sen pääkonttori löytyy Vaasasta. Yrityksellä on tällä hetkellä jo noin 75 000 kuluttaja-asiakasta ja niiden lisäksi 9000 yritysasiakasta. Yrityksen visiona on edistää kestävää kehitystä, joten se toimittaa asiakkaille erityisesti uusiutuvaa energiaa.

 

Nordic Green Energy sähkösopimukset

Nordic Green Energy tarjoaa tällä hetkellä pelkästään pörssisähköön liittyviä sähkösopimuksia. Kaikki yhtiön myymä sähkö on tuotettu uusiutuvilla tavoilla eli vesi-, aurinko- ja tuulivoimalla. Lisäpalveluna asiakkaat voivat valita sopimuksiin Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia-merkinnän, joka kertoo erityisen kestävästä ja tarkat ympäristökriteerit täyttävästä sähköntuotannosta.

Nordic Green Energy asiakkaat voivat valita perinteisen pörssisähkön, jossa sähkön hinta kWh vaihtelee tuntiperusteisesti. Valittavana on myös Smartti-sopimus, joka yhdistää pörssisähkön ja kiinteähintaisen sopimuksen. Tässä sopimuksessa puolet tuntikohtaisesta hinnasta tulee kiinteän hinnan perusteella ja puolet taas markkinahintoihin perustuen.

Nordic Green Energy sähkön hinta

Nordic Green Energy sähkön hinta riippuu tällä hetkellä Nord Pool -sähköpörssin hinnoittelusta. Yhtiö ei myy tällä hetkellä lainkaan täysin kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Sähkölasku voi kuitenkin olla helpommin ennustettava, jos valitsee Smartti-sopimuksen täysin pörssisähköön perustuvan hinnoittelun sijaan. Opiskelijat saavat lisäalennusta yhtiön sähkösopimuksista.

nordic-green-energy

Nordic Green Energy asiakaspalvelu

Yhtiön tavoitteena on olla sähköyhtiö, jota suositellaan mielellään myös muille. Nordic Green Energy asiakaspalvelu ja sen yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan. Puhelinpalvelulla on pitkät aukioloajan ja lisäksi verkkosivuilta löytyy yhteydenottolomake.

 

Nordic Green Energy kokemuksia

Nordic Green Energy yhtiön asiakkailla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Eniten negatiivista palautetta on tullut sähkön hinnoista, mihin voi vaikuttaa myös viimeaikainen energiakriisi. Asiakkailla on hyviä kokemuksia muun muassa asiakaspalvelun ammattitaidosta.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nordic Green Energy?

Nordic Green Energy on isompaan norjalaiseen energiakonserniin kuuluva yritys, joka myy sähköä Suomessa sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

Onko Nordic Green Energy luotettava?

Nordic Green Energy kuuluu konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista energianmyyjistä. Yhtiö on listautunut Oslon pörssiin ja on erittäin luotettava toimija.