Annons

Väre

Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk

Sisällys

Väreen tarina alkoi, kun useat sähköyhtiöt yhdistyivät yhdeksi isommaksi sähkönmyyntiin keskittyneeksi yritykseksi. Yhtiö onkin yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä ja asiakkaita sillä on noin 250 000. Yhtiön myymä sähkö on peräisin Nord Pool -sähköpörssistä ja sähkön pientuottajilta. Sähkön alkuperä on ydinvoima sekä fossiiliset ja uusiutuvat energianlähteet.

 

Väre Oy

Väre Energia Oy aloitti taipaleensa, kun Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy yhdistivät voimansa 2018 perustaen sähkön myyntiin keskittyvän energiapalveluyhtiön. Sähköyhtiö Väre ei itse tuota sähköä, vaan ostaa kaiken myymänsä sähkön Nord Pool -sähköpörssistä ja myy sitä eteenpäin kuluttajille. 

Osakasyhtiöt keskittyvät muun muassa sähkön siirtoon, kaukolämpöön, vedenjakeluun ja kaasuliikenteeseen. Väre Energia hoitaa puolestaan kaikki sähkönmyyntiin liittyvät liiketoiminnot.

Väre sähkösopimus

Väre sähkösopimus on saatavilla koko Suomeen eli se ei rajoitu pelkästään osakasyhtiöiden sähköverkkojen alueille. Ilmatar ja Väre ovat tehneet vastikään sopimuksen, joka siirtää kaikki Ilmattaren sähkösopimusasiakkaat Väreelle.

Sähkösopimus Väre-yhtiöltä on mahdollista ottaa täysin tuulivoimaan perustuvana tai tavallisena sähkösopimuksena. Myös tavalliseen sähkösopimukseen voi valita lisämaksullisen palvelun, joka takaa vihreää sähköä. Kaikki sopimukset voi valita joko määräaikaisina tai toistaiseksi voimassa olevina sopimuksina. Tarkka kuluttaja valitsee yhtiön pörssisähkön ja ennustettavuutta toivovalle on tarjolla kiinteä sähkösopimus. 

vare-sahkosopimus

Väre sähkön hinta

Väre sähkösopimus on hintatasoltaan keskitasoa tai hieman keskitasoa edullisempi. Yhtiön tarjoama tuulisähkö-sopimukset ovat hinnaltaan samaa tasoa kuin muut sopimukset. Ainoastaan pörssisähkön marginaali on yhtiöllä huomattavasti korkeampi kuin monella muulla toimijalla. 

 

Väre asiakaspalvelu

Väre asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse että chatin välityksellä. Chat-botti osaa vastata moniin kysymyksiin, mutta ohjaa myös tarvittaessa oikean asiakaspalvelijan hoitamaan asiaa. Väreellä on myös sähköinen Väppi-palvelu, jossa pystyy muun muassa tarkistamaan sopimuksen tiedot.

 

Väre sähkö kokemuksia

Väre Energia kokemuksia on enimmäkseen positiiviselta puolelta. Väre sähkön hinta on usein ollut edullisempi kuin muilla toimijoilla. Ilmattaren kanssa tehty sopimus mahdollistaa nyt myös kohtuuhintaiset tuulivoimaan perustuvat sähkösopimukset.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Väre?

Väre on yksi Suomen suurimmista sähkön myyntiin keskittyneistä yrityksistä, joka on toiminut vuodesta 2018. Yhtiön taustalla on useat paikallisesti toimineet sähköyhtiöt.

Onko Väre luotettava?

Väre on luotettava toimija, jolla on jo lähes 250 000 asiakasta.