Annons

Ilmatar

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Ilmatar on sähköyhtiö, joka on keskittynyt rakentamaan ja myymään ainoastaan ympäristöystävällistä tuulisähköä. Sen lisäksi, että yhtiö rakentaa, kehittää ja omistaa tuulivoimaloita sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa, se on aiemmin myös myynyt itse sähkösopimuksia. Ilmatar on kuitenkin päätynyt keskittämään toimintaansa ja sähkösopimusasiakkaat siirtyvät Väreelle 1.5.2023 lähtien.

 

Ilmatar sähkö

Ilmatar keskittyy sähköntuotannossaan erityisesti kotimaiseen tuulivoimaan. Yhtiö omistaa itse useita tuulipuistoja Suomessa ja se on hankkinut oikeudet rakentaa jopa 35 uutta tuulivoimalaa Suomeen. Tuulivoiman rinnalle on nostettu myös aurinkovoima ja yhtiöllä on suunnitteilla ja rakenteilla myös aurinkovoimaloita. 

Ilmatar sähkösopimus

Ilmatar on aiemmin myynyt itse sähkösopimuksia suoraan kuluttaja-asiakkaille. Yhtiö on kuitenkin päättänyt keskittyä sen ydinliiketoimintaan eli tuuli- ja aurinkovoimaloiden rakentamiseen ja kehittämiseen Suomessa. Sen myötä Väre ottaa hoitaakseen kaikki yhtiön sähkösopimusasiakkaat, eikä sähkösopimus suoraan Ilmattaren kanssa ole enää mahdollinen. 

Nykyiset sopimusasiakkaat siirtyvät Väreelle siten, että sopimusten hinnat ja ehdot pysyvät samanlaisina. Uusien asiakkaiden tulee katsoa sopimukset ja niiden hinnat Väreen sivuilta.

ilmatar-sahkosopimus

Ilmatar tarjous

Ilmatar tarjous ei ole enää mahdollinen, koska Ilmatar ei enää myy uusia sähkösopimuksia. Vastaisuudessa Ilmattaren tuottamaa sähköä voi ostaa Väreen kautta, joten myös tarjouksia kannattaa katsoa Väreen sivuilta.

 

Ilmatar Energy

Ilmatar Energy Oy on perustettu vuonna 2011 ja konserniin kuuluu useita hankekehitysyhtiöitä. Nämä kehittävät sekä tuulivoima- että aurinkovoimahankkeita Suomen lisäksi Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Ilmatar omistajat ovat sen perustajien lisäksi yksityisiä sijoittajia, rahastoja ja yhtiön johto.

 

Ilmatar kokemuksia

Ilmatar sähköyhtiö kokemuksia löytyy sekä hyviä että huonoja. Yhtiön hyvä puoli on se, että sähköä tuotetaan ympäristöystävällisin keinoin. Kritiikkiä yhtiö on saanut asiakaspalvelun hitaasta vastausajasta.

 

Ilmatar asiakaspalvelu

Ilmatar asiakaspalvelu ja sen yhteystiedot löytyvät Ilmattaren nettisivuilta. Yhtiöön saa yhteyden niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Sähkösopimusasiakkaiden siirtyessä Väreelle, tulee myös yhteydenotot asiakaspalveluun suunnata Väreelle. Siihen asti, kunnes siirto on toteutunut, Ilmatar palvelee nykyisiä asiakkaitaan normaalisti.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ilmatar?

Ilmatar on tuuli- ja aurinkovoiman tuottamiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Aiemmin yhtiö myi itse sähkösopimuksia, mutta ne siirtyvät Väreelle keväällä 2023.

Onko Ilmatar luotettava?

Ilmatar on luotettava sähköyhtiö, joka kuitenkin tulevaisuudessa keskittyy energian tuotantoon sähkösopimusten myynnin sijaan.