Annons

Turku Energia

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Turku Energia on toiminut jo vuodesta 1898 ja se on nykyään yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Se myy sähköä sekä huolehtii Turun alueen sähkön jakelusta ja sähköverkon kunnosta. Lisäksi sen tytäryhtiö Turun Seudun Kaukolämpö Oy huolehtii alueen kaukolämmön jakelusta. Yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Turun kaupunki.

 

Turku Energia

Turku Energia on pitkät perinteet omaava paikallinen yritys, joka sähkönmyynnin lisäksi huolehtii alueen sähköverkoista ja kaukolämmöstä. Noin kolmasosa yhtiön myymästä sähköstä on peräisin sen osakkuusyrityksiltä. Näistä Naantalin voimalaitos käyttää tuotantoon kivihiiltä, vaikka sitä onkin korvattu bioenergialla. Sen lisäksi tuotantolaitoksiin kuuluu vesivoimalaitoksia Suomessa ja Norjassa sekä tuulivoimalaitoksia.

Turkuenergia myy kaiken tuottamansa sähkön sähköpörssiin ja ostaa sieltä vastaavasti itse kaiken asiakkaille myymänsä sähkön.

Turku Energia sähkösopimus

Turku Energia sähkösopimus onnistuu asuit sitten missä päin tahansa Suomea. Yhtiöltä löytyy kiinteä sähkösopimus, jossa hinnoittelu perustuu kulutuksen sijaan arvioituun sähkönkulutukseen. Tällainen sopimus on harvoin kaikkein edullisin, mutta takaa sen, että sähkölasku on aina samansuuruinen.

Yrityksen sähkösopimusten joukosta löytyy myös vihreää sähköä Louna Vesi ja Louna Vehreä -sopimusten muodossa. Näissä molemmissa sopimuksissa sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Lisäksi voi valita pörssisähkön valitsemalla Louna Tunti -sopimuksen.

turkur-energia-sahkosopimus

Turku Energia sähkön hinta

Turku Energia sähkön hinta on markkinoiden keskitasoa. Kiinteä sähkösopimus ei sisällä erillistä kuukausimaksua, mutta muissa sopimuksissa sähkön hinnan lisäksi veloitetaan perusmaksu. Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain markkinahintojen mukaisesti ja lisäksi veloitetaan marginaali. 

 

Turku Energia asiakaspalvelu

Turku Energia asiakaspalvelu palvelee monipuolisesti sähköisessä asiointipalvelussa, puhelimitse, chatissa, sähköpostitse sekä asiakaspalvelupisteessä. Asiakaspalvelu on auki arkisin 8-18, mutta paikan päälle mennessä vain muutaman tunnin päivässä.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Turku Energia?

Turku Energia on Turun kaupungin omistama yhtiö, joka myy sähköä ja huolehtii alueen sähkön jakelusta, sähköverkosta sekä kaukolämmöstä. Sähkön hinta Turku Energialla on keskitasoa tai hieman keskitasoa edullisempaa. Yhtiön osakkuusyritykset tuottavat sähköä ja myyvät sitä sähköpörssiin, josta Turku Energia puolestaan ostaa kaiken asiakkaille myymänsä sähkön

Onko Turku Energia luotettava?

Turku Energia on täysin Turun kaupungin omistama luotettava yritys. Sähkönmyynnin lisäksi Turku Energia huolehtii monin tavoin alueen energiaverkoista.