Annons

Oomi Energia

oomi-logo
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Oomi Energia on vuonna 2020 perustettu sähköyhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä. Yhtiön perustajina on useampi paikallinen sähköyhtiö ja Oomi Energian taustalta löytyy Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö, Oulun sähkönmyynti Oy sekä niiden osakkaat. Oomi Energialla onkin tällä hetkellä jo yli 400 000 asiakasta ja sen osaaminen ulottuu paikallisten sähköyhtiöiden fuusioitumisen ansiosta ympäri Suomen. 

 

Oomi sähkötarjous

Oomi Energia -yhtiö on nimenomaan muodostunut aikanaan sen takia, että yhtiöiden olisi mahdollista pitää sähkön hinta kohtuullisena. Oomin sähkön hinta saattaakin usein olla hieman keskitasoa edullisempi ja Oomi Energia tarjous on täysin mahdollista löytää edullisella hinnalla. Oomilla on tarjolla useita erilaisia sopimuksia, joista asiakkaat voivat valita itselleen parhaiten sopivan. 

Määräaikaista sopimusta hakeva voi valita yleis-, aika- tai kausisähkön, joissa kaikissa saa solmittua kahden vuoden sopimuksen kiinteällä hinnalla. Aikasähkö mahdollistaa yöllä edullisemman sähkön hinnan, kun taas kausisähkössä hinta vaihtuu talveksi.

Oomi Spot hinta

Oomi Aktiivinen tarjoilee vaihtuvaan Spot-tuntihintaan perustuvan sähkösopimuksen. Tässä sopimuksessa sähkön kWh hinta vaihtelee tunneittain ja lisäksi peritään yhtiön veloittama marginaali sekä perusmaksu. Oomin perusmaksu ei ole edullisimmasta päästä, mutta sopimuksen marginaali on puolestaan monia muita yhtiöitä edullisempi.

 

Oomi Hintakatto sopimus

Oomi Hintakatto oli aiemmin Oomi Aktiivinen -sopimukseen myynnissä oleva maksullinen lisäpalvelu, joka suojasi asiakkaita korkeilta hintapiikeiltä. Tämä palvelu jouduttiin kuitenkin lopettamaan energian hinnan rajun nousun myötä, eikä sitä ole enää tarjolla uusiin sopimuksiin. Palvelu on lopetettu myös olemassa olevista sopimuksista.

oomi-energia

Oomi kokemuksia

Oomi Energia kokemuksia löytyy sekä positiivisia että negatiivisia. Oomi pyrkii olemaan edullinen sähköyhtiö, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä. Positiivista palautetta löytyy myös asiakaspalvelun ammattitaidosta. Kritiikkiä on nostettu esille asiakaspalvelun pitkistä vastausajoista.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Oomi Energia?

Oomi Energia on usean paikallisen sähköyhtiön fuusioituessa syntynyt isompi sähköyhtiö, joka mainostaa olevansa valtakunnallisesti paikallinen. Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä.

Onko Oomi Energia luotettava?

Oomi Energian taustalta löytyy useita luotettavia paikallisia yrityksiä, jotka yhdessä muodostivat isomman valtakunnallisen yrityksen. Tällä pyrittiin ennen kaikkea siihen, että pystytään tarjoamaan sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Oomi sähkötarjous onkin usein edullisimmasta päästä.