Annons

Nivos

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Nivos Energia on aiemmin tunnettu nimellä Mäntsälän Sähkö ja yhtiön historia ulottuu aina 90 vuoden päähän. Nykyään konserniin kuuluu useita yrityksiä, jotka yhdessä huolehtivat Mäntsälän alueen energiaverkoista, energia- ja lämmitysratkaisuista, netistä ja vesihuollosta. Nivos on Mäntsälän kunnan omistama yritys.

 

Nivos Energia

Nivos Energia myi aiemmin sähköä kuluttajille. Nivos on kuitenkin päättänyt keskittää liiketoimintaansa ja Nivos Energia Oy:n sähkösopimukset ovat siirtyneet Fortumille. Siten Fortum myy yhtiön uudet sähkösopimukset, eikä Nivokselta voi enää ostaa uusia sopimuksia.

Nivos jatkaa kuitenkin Mäntsälän alueen asiakkaiden palvelemista ja keskittyy tästä lähtien sähkön osalta sähköverkkojen kehittämiseen. Sen lisäksi Nivos huolehtii alueen asiakkaiden vesihuollosta, sekä lämpö- ja tietoverkkojen kehittämisestä. Nivos Energia Oy:n toiminnoista luopuminen mahdollistaa sen, että yhtiö pystyy keskittymään entistä tiiviimmin alueen kehittämiseen taaten samalla yhtiön kilpailukyvyn säilymisen.

Nivos sähkön hinta

Nivos Energia Oy:n asiakkaat ovat siirtyneet Fortumille. Kaikkien olemassa olevien sähkösopimusten ehdot, hinnat ja voimassaoloajat säilyivät tästä muutoksesta huolimatta ennallaan. Sopimuksen päättyessä asiakkaiden on mahdollista tarttua Fortumin sähkösopimuksiin, joissa sähkön hinta on Fortumin sopimusten mukainen.

nivos

Nivos asiakaspalvelu

Nivos asiakaspalvelu löytyy yrityksen nettisivuilta. Asiakaspalveluun saa yhteyden arkisin puhelimitse ja muina aikoina sähköpostin välityksellä. Nivos asiakaspalvelu on jaettu useampaan eri osa-alueeseen, mutta sähkön osalta palvellaan enää sähköverkkoon liittyvissä kysymyksissä. Sähkön myyntiin liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä Fortumin asiakaspalveluun.

 

Nivos kokemuksia

Asiakkailla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia Nivos Energia -yhtiöstä. Yhtiöllä ei ole omaa sähköntuotantoa, joten Nivos sähkön hinta on ollut erittäin altis markkinahintojen heilahtelulle. Yhtiö joutui nostamaan hintoja voimakkaasti energiakriisin aikaan, mikä johti myös tyytymättömiin asiakkaisiin. Lopulta Nivos päätti myydä sähkönmyyntiä hoitavan Nivos Energia Oy:n toiminnot Fortumille säilyttääkseen kilpailukykynsä muissa liiketoiminnoissaan.

UKK- Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nivos?

Nivos on Mäntsälän alueella sijaitseva yritys, joka huolehtii monin tavoin alueen energiaverkoista. Nivos ei enää myy itse sähköä, vaan Nivos Energian toiminnot on myyty Fortumille.

Onko Nivos luotettava?

Nivos on pitkän historian omaava yritys, joka tunnettiin aiemmin nimellä Mäntsälän sähkö. Yhtiö huolehtii monin tavoin Mäntsälän alueen asukkaiden energiaverkoista ja on erittäin luotettava.