Annons

Fortum

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk

Sisällys

Fortum on varmasti kaikille suomalaisille tuttu sähköyhtiö, joka on ehtinyt toimia jo vuodesta 1998. Se toimii nykyään jo kymmenessä eri maassa ja yhtiön tarkoituksena on tarjota asiakkailleen sähköä mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

 

Mikä on Fortum?

Fortum on erikoistunut sähköntuotannon lisäksi lämmöntuotantoon tarjoten erityisesti kaukolämpöä. Fortumin valikoimista löytyy myös palveluita sähköautojen lataamiseen, ja lataaminen onnistuukin sekä kotona että tien päällä Fortum Charge & Drive -palvelun kautta.

Fortum on saanut osakseen sekä kielteistä että myönteistä julkisuutta. Se on kuitenkin edelleen yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä ja samalla yksi kotimaan suurimmista yrityksistä. Fortum on panostanut paljon puhtaan energiasiirtymän vauhdittamiseen, mutta hyödyntää silti edelleen myös paljon ydinvoimaa.

Fortum sähkösopimukset

Fortum tarjoaa kuluttaja-asiakkaille useita erilaisia sähkösopimuksia. Fortumin hinnat ovat suunnilleen samalla tasolla kuin muilla isoilla toimijoilla. Tarjolla on sekä toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia että pidempiaikaisia sähkösopimuksia, joissa tiettyyn hintaan voidaan sitoutua vuodeksi tai kahdeksi.

fortum-sahkosopimukset

Fortum Tarkka kokemuksia

Fortum Tarkka on pörssisähköön perustuva sähkösopimus. Valitsemalla Fortum Tarkan voi itse vaikuttaa siihen miten suuri sähkölasku tulee käyttämällä sähköä erityisesti sellaisina aikoina, kun sähköä käytetään vähemmän, tai hinta on muista syistä matalalla. Toisaalta pörssisähkön valitseminen altistaa sähkön hinnan isoille vaihteluille.

 

Fortum hintatakuu

Fortum hintatakuu on Fortum Tarkka sopimukseen liitettävä maksullinen lisäpalvelu. Mikäli palvelun liittää sopimukseen, Fortum tarjoaa kuukausittain mahdollisuutta lukita hinnan seuraavan kuukauden ajaksi tarjotulle tasolle. Muutos on voimassa aina kuukauden kerrallaan ja tämän jälkeen asiakas päättää uudelleen.

 

Fortum Takuu kokemuksia 

Fortum Vakaa on poistunut yhtiön valikoimista, ja tilalle on tullut Fortum Takuu-sähkösopimus. Tämä sopimus takaa muuttumattoman hinnan jopa seuraavan kahden vuoden ajaksi ja sopiikin hyvin niille, jotka haluavat ennustaa sähkölaskun suuruuden.

 

Fortum vaihtotakuu

Fortum vaihtotakuu on Takuu-sähkösopimukseen liitettävä lisäpalvelu. Se mahdollistaa sähkösopimuksen vaihtamisen toiseen Fortumin määräaikaiseen sopimukseen aikaisintaan vuoden kuluttua sen solmimisesta.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Mikä on Fortum?

Fortum on yksi Suomen suurimmista sähkön- ja lämmöntuotantoon erikoistuneista yrityksistä. Se tarjoaa palveluita myös muun muassa sähköautojen käyttäjille.

Mikä on Fortumin sähkön hinta?

Fortumin sähkön kWh hinta on melko samaa tasoa muiden markkinoilla toimijoiden kanssa.