Annons

Lumme Energia

Valitettavasti emme löytäneet hakuehtojasi vastaavaa tuotetta.
Alle olemme koonneet markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Lumme Energia aloitti toimintansa vuonna 2017, jolloin Suur-Savon Sähkö Oy ja Etelä-Savon Sähkö Oy sähköyhtiöt aloittivat sähkön myynnin yhdessä. Lumme Energia on kotimainen toimija, jonka tavoitteena on toimia vastuullisesti sähkömarkkinoilla.

 

Mikä on Lumme Energia?

Lumme Energia on yhtiönä tuoreempi, mutta taustalta löytyy vankka osaaminen kotimaan sähkömarkkinoilta. Lumme Energia omistajat ovat vaihtuneet alun jälkeen siten, että Suur-Savon Sähkö Oy on ostanut kaikki Etelä-Savon Sähkö Oy:n omistamat osakkeet.

Suur-Savon Sähkö Oy osti vuonna 2021 myös Loiste Sähkömyynnin kaikki osakkeet, ja sittemmin kaikki Loisteen asiakkaan siirtyivät Lumme Energia Oy:n asiakkaiksi.

Lumme Energia sähkösopimus

Lumme Energia sähkösopimus tarjoaa asiakkaille runsaasti valinnan varaa. Tarjolla on ympäristöystävällisiä sopimuksia, joissa sähkö on peräisin erilaisista uusiutuvista lähteistä. Vaihtoehtojen joukosta löytyy myös pörssisähköä sekä erilaisia paketteja. Lumme Energia hinnat ovat suunnilleen samaa tasoa muiden toimijoiden kanssa.

 

Lumme Energia määräaikainen sopimus

Lumme-Energia sähkösopimus voidaan valita myös määräaikaisena, jolloin vaihtoehtoja löytyy sekä vuoden että kahden vuoden pituiselle ajalle. Lumme Energia sähkön hinta määräaikaisten sopimusten suhteen on matalammasta päästä silloin, kun valitaan vuosisähkö ilman tiettyä tuotantotapaa.

Lumme sähkön hinta on hieman korkeampi sopimuksissa, joissa lähteeksi valitaan tietty uusiutuva energialähde. Myös näiden hinnat ovat kuitenkin kohtuullisen edullisia.

 

Lumme pörssisähkön hinta

Lumme Energia tarjoaa kahta eri pörssisähkösopimusta, joista toisessa sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. EKO sopimuksen sähkön hinta on hieman kalliimpi, kun taas tavallinen pörssisähkö asettuu marginaalin osalta suunnilleen muiden yhtiöiden kanssa samalle tasolle.

Lumme Energia tarjous

Lumme sähkösopimus voi löytyä tarjoushintaan. Yhtiö on myös välillä tarjonnut useamman kuukauden perusmaksut veloituksetta silloin, kun vaihtaa sähkösopimuksen heille.

 

Lumme Energia app

Lumme Energialla on myös asiakkaille oma sovellus, jonka kautta pystyy seuraamaan helposti sähkön hintoja ja omaa kulutusta. OmaLumme-sovelluksen pääsee lataamaan omasta sovelluskaupasta.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Onko Lumme sähkösopimus edullinen?

Lumme Energia hinnat ovat muihin verrattuna edullisemmasta päästä. Uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö on hieman hintavampaa.

Miten Lumme Energia asiakaspalvelu palvelee?

Lumme Energia yhteystiedot löytyvät tältä sivulta. Lumme-Energia asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-20 ja viikonloppuisin 10-18.