Annons

Sähkötarjoukset → Löydä parhaat sähkötarjoukset

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

0,45snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,99 €
Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

0,59snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

0,72snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,95 €
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

0,92snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,20 €
Hehku Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

0,45snt / kWh + spot
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €

Sisällys

Löydä parhaat sähkötarjoukset vertailumme kautta. Löydät vertailustamme kaikki määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat tarjoukset jokaiseen tarpeeseen. Hyödynnä vertailumme ja löydä halvin sähkötarjous.

 

Halvin sähkötarjous vertailemalla

Sähkön hinnassa on nähty viime vuosina suuria vaihtelua, mikä on nostanut sähkön hintatarjoukset monien mieleen. Sähkö saattaa muodostaa merkittävän osan kuukausittaisista asumisen kustannuksista, joten edullinen sähkötarjous voi tuoda ison säästön vuoden aikana.

Paras sähkötarjous riippuu asunnon tyypistä ja sähkön käytöstä kotona. Parhaat sähkösopimus tarjoukset eivät siten ole välttämättä samat sähköllä isoa omakotitaloa lämmittävälle ja kerrostaloyksiön asukkaalle, jonka sähkönkäyttö kuukausitasolla on hyvin vähäinen. Sähkötarjoukset kannattaakin aina arvioida oman talouden ja sähkönkäytön joustavuuden suhteen.

Sähkötarjous vertailu tarjoaa työkalun, jonka avulla on mahdollista verrata eri sähkötarjouksia keskenään. Löydät vertailusta eri sähköyhtiöiden parhaat tarjoushinnat ja pääset vertailemaan niitä toisistaan. Tämän kautta on mahdollista löytää helposti halvimmat sähkötarjoukset oman talouden tarpeisiin.

Miten sähkötarjous vertailu toimii?

Vertailusta löytyy parhaat sähkötarjoukset nyt. Tarjouksia päivitetään jatkuvasti, joten löydät siitä aina ajantasaiset sähkön hinta tarjoukset. Vertailun kautta on erittäin helppoa löytää edullisimmat sähkötarjoukset ja vertailla eri sopimuksia toisiinsa.

Kun haluat löytää edullisimmat sähkötarjoukset, toimi seuraavasti:

  1. Vertaile hintoja ja sopimuksia palvelussamme. Löydät täältä parhaat sähkö tarjoukset sekä sopimusten tarkemmat tiedot.
  2. Kun löytyy sinulle halvin sähkötarjous, mene sähkön toimittajan sivuille. Huomioi myös erilaiset sähkösopimukset ja se, mikä niistä on sivulle sopivin.
  3. Hyödynnä paras sähkötarjous solmimalla sopimus sähkön toimittajan kanssa. 

Vain kilpailuttamisen kautta on mahdollista löytää edullisimmat sähkötarjoukset ja saavuttaa säästöä omassa sähkölaskussa. 

Sivujemme kautta on helppo vertailla sopimuksia ja löytää niiden joukosta omiin tarpeisiin edullisin sähkön hinta tarjous.

Minkälaisia sähkötarjouksia markkinoilta löytyy?

Sähkön myynti on kovasti kilpailtu ala, jossa sähköyhtiöt pyrkivät tarjousten avulla saamaan uusia asiakkaita. Sähkötarjoukset eivät ole kuitenkaan samanlaisia jokaisella yhtiöllä, eikä sama tarjous välttämättä ole paras kahdelle eri asiakkaalle.

Sähkötarjoukset voivat koskea esimerkiksi sähkön perusmaksua, sähkön hintaa tai tarjous voi olla saatavilla vain tietylle joukolle.

Sähkötarjouksia kannattaa kuitenkin aina vertailla pitäen oma sähkönkäyttö ja talous mielessä. Näin on mahdollista löytää paras sähkön tarjous omiin tarpeisiin ja saavuttaa parhaimmillaan huomattava säästö sähkölaskussa vuoden aikana.

Perusmaksuton sähkö määräajaksi

Sähkölasku muodostuu sähkön hinnan lisäksi perusmaksusta, jolla katetaan sähkön myynnin yleisiä kustannuksia. Sähkön hintatarjous saattaa sisältää tietyn ajanjakson, jolloin perusmaksua ei tarvitse maksaa lainkaan. 

Tämä tarjous koskee yleensä vain osan aikaa sopimuksesta, esimerkiksi sähkötarjous 12kk voi sisältää kuuden kuukauden jakson, milloin sopimus on perusmaksuton.

Tällainen sähkö hinta tarjous voi tulla edullisimmaksi esimerkiksi kerrostaloyksiössä asuvalle henkilölle, jolla perusmaksu muodostaa ison osan sähkölaskua. Sen sijaan isompaa taloa sähköllä lämmittävän sähkölaskussa perusmaksu on vain pieni osa sähkölaskua. Siten perusmaksutonta sähköä tärkeämmäksi nousee sopimuksessa määritetty sähkön kWh hinta.

Mitka-ovat-sahkotarjoukset

Sähkö tarjoukset oman alueen asukkaille

Joskus sähköyhtiöt tarjoavat edullisempia hintoja niille talouksille, jotka sijaitsevat sen sähköverkon alueella. Tällä on pyritty tarjoamaan parhaat sähkön hintatarjoukset erityisesti oman alueen asukkaille. 

Näin voidaan varmistua siitä, että paikalliset asukkaat pääsevät nauttimaan kohtuullisista sähkön hinnoista myös silloin, kun koetaan korkeita piikkejä sähkön hinnoissa.

Tällöin voidaan tarjota Suomen halvin sähkötarjous vain oman alueen asiakkaille tai voidaan väliaikaisesti lakata tarjoamasta sopimuksia muualle Suomeen.

Mikä on paras sähkön hinta tarjous nyt?

Parhaat sähkötarjoukset riippuvat paljon siitä, missä sähkön hinnat kulkevat ja kuinka paljon itse haluaa jatkuvuutta sähkön hintaan. Itselle edullisin sähkötarjous ei välttämättä ole sitä toiselle. 

Siten sähkötarjous vertailu kannattaa tehdä peilaten tarjouksia omaan sähkön kulutukseen. Pystyykö sähkön kulutusta ohjaamaan tiettyihin vuorokaudenaikoihin vai joutuuko sitä käyttämään tasaisesti myös kalliimpina aikoina? Kuluuko sähköä runsaasti vai onko perusmaksu iso osa laskua?

Nämä kaikki vaikuttavat siihen, minkälainen sähkösopimus kannattaa valita.

 

Määräaikaiset sähkötarjoukset

Määräaikaiset sähkötarjoukset tarkoittavat sopimuksia, joissa mainittu sähkön hinta on voimassa tietyn ajan. Yleisimpiä ovat sähkötarjoukset 12 kk tai 24 kk, jolloin sama hinta säilyy vuoden tai kaksi vuotta.

Tällaisten sopimusten hyvä puoli on se, että sähkölaskun suuruuden tietää melko hyvin joka kuukausi. Jos tietää oman keskimääräisen sähkön kulutuksen eri kuukausina, on helppo laskea tulevan laskun suuruusluokka.

Määräaikainen sähkötarjous ei kuitenkaan ole yleensä halvin sähkötarjous. Sähköyhtiö joutuu myymään sähköä sovittuun hintaan myös silloin, jos sähkön hinta kohoaa. Siksi sopimuksen hinta on yleensä hieman korkeampi kuin keskimääräinen hinta.

Jos joutuu uusimaan määräaikaisen sopimuksen silloin, kun sähkön hinta on korkealla, saattaa joutua maksamaan enemmän silloin, kun hinta laskee.

 

Toistaiseksi olevat sähkötarjoukset

Toistaiseksi voimassa olevat sähkötarjoukset ovat voimassa niin kauan, kunnes hintaa muutetaan. Tällaisen sopimuksen hinta saattaa vaihdella esimerkiksi kuukausittain, muutaman kuukauden välein tai pari kertaa vuodessa.

Tarjouksesta löytyy tarkemmat tiedot siitä, kuinka usein hinta tarkistetaan. Tällaiset sähkötarjoukset saattavat olla edullisimpia, mutta joskus hinta voi nousta hetken päästä suuremmaksi. 

Sähkön tarjoushinta nyt ei ole välttämättä sama kuin mihin se muodostuu kuukauden päästä.

Pörssisähkö

Pörssisähkö sisältää asiakkaan kannalta eniten riskejä. Kun pörssisähköä vertaillaan eri yhtiöiden kesken, kiinnitetään silloin huomiota erityisesti perusmaksuun ja sähköyhtiön veloittamaan marginaaliin. Nämä kaksi voivat vaihdella eri yhtiöiden välillä, mutta itse sähkön hinta määräytyy pörssihintojen mukaan.

Parhaimmillaan pörssisähkön kautta on jopa mahdollista saada ilmainen sähkö, jos hinta painuu riittävästi miinuksen puolelle. Toisaalta taas korkean kulutuksen ja vähäisen tuotannon aiheuttamat hintapiikit voivat nostaa hinnan erittäin korkeaksi. 

Pörssisähkö sopii erityisesti niille asiakkaille, jotka voivat säätää omaa sähkönkäyttöään sähkön hinnan mukaan.

sahkotarjoukset

Miten löytää halvimmat sähkötarjoukset?

Sähkön hinta vaihtelee sekä tuotannon että vuodenaikojen mukaan. Tämä vaikuttaa myös tarjolla oleviin sähkötarjouksiin, joten päivän sähkötarjous muuttuu jatkuvasti. Mikäli sähkön hinta nousee korkeaksi, vaikuttaa tämä myös tarjolla oleviin sopimuksiin.

Paras sähkön tarjous hinnan osalta löytyy ainoastaan vertailemalla eri tarjouksia ja ottamalla huomioon omat käyttötottumukset. 

 

Minkälaisia ovat hyvät sähkötarjoukset?

Parhaat sähkösopimus tarjoukset eivät ole samat kaikille, joten eri tarjoukset voivat olla edullisimpia eri asiakkaille. Edullinen sähkötarjous löytyy parhaiten siten, että on käsitys omasta sähkön kulutuksesta ja käytöstä.

Mikäli sinulla on tällä hetkellä määräaikainen sopimus, pääset vertailemaan sähkötarjouksia vasta sopimuksen päättyessä. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi puolestaan irtisanoa milloin vain, joten sähkö tarjoukset voi kilpailuttaa säännöllisin väliajoin.

Tämä kannattaakin tehdä erityisesti silloin, jos sähköä kuluu vuodessa paljon. Näin voi säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa sähkölaskun suuruudessa.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Miten löytää edullisin sähkötarjous?

Edullisin sähkötarjous löytyy kilpailuttamalla. Löydät vertailustamme helposti parhaat tarjoushinnat ja jokaiseen talouteen sopivimman tarjouksen.

Mikä on paras sähkötarjous tällä hetkellä?

Paras sähkön tarjoushinta nyt riippuu paljon omasta sähkönkäytöstä. Toiselle asiakkaalle voi olla parempi ottaa kiinteähintainen sopimus, kun taas toinen säästää eniten valitsemalla pörssisähkön.