Annons

Porvoon Energia

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Porvoon Energia on jakautunut kahdeksi yhtiöksi. Näistä Porvoon Energia Oy vastaa lämmön ja sähkön tuotannosta sekä myynnistä ja Porvoon Sähköverkko Oy huolehtii sähkön siirrosta ja sähköverkon kehittämisestä. Kaikki Porvoon Energian tuottama sähkö on 100 % uusiutuvaa.

 

Porvoon Energia sähkösopimus

Porvoon Energia myy sähkösopimuksia sekä kuluttajille että yrityksille. Kuluttajat voivat valita pörssisähköön perustuvan Spot-sopimuksen, jossa sähkön hinta vaihtelee joka tunti. Kaikille kuluttajille on tarjolla myös Wind ja EKO-sopimukset, joista ensimmäisessä kaikki sähkö on kotimaisesta tuulivoimasta peräisin. EKOenergia on Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioima tuote, joka on täysin uusiutuvaa energiaa. Molemmat sopimukset ovat määräaikaisia ja niissä on kiinteä hinnoittelu.

Näiden lisäksi Porvoon sähköverkon alueella asuvat asiakkaat voivat valita Ilmastoviisas tai PBE Q-sopimukset. Näistä ensimmäinen on kiinteähintainen ja määräaikainen ilmastoystävällinen valinta. PBE Q on puolestaan toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta päivittyy neljä kertaa vuodessa.

Porvoon Energia aurinkosähkö

Porvoon Energia tuottaa itse hiilineutraalia sähköä ja pyrkii näin toimimaan ympäristöystävällisesti. Aurinkoenergia on yksi näistä tuotantomuodoista. Porvoon Energian aurinkosähkö mahdollistaa asiakkaille myös sen, että paneelit hankitaan omalle katolle ja mahdollinen ylijäävä energia myydään sähköyhtiölle. 

 

Porvoon Energia sähkön hinta

Porvoon Energia sähkön hinta kWh on suunnilleen keskitasoa, mutta ei ihan edullisimmasta päästä. Porvoon Energia panostaa kuitenkin erittäin paljon sähköntuotannon ympäristöystävällisyyteen ja voikin olla hyvä valinta silloin, kun asiakas arvostaa yhtiön vihreitä arvoja.

porvoon-energia-aurinkosahko

Porvoon Energia kokemuksia

Porvoon Energia sähkösopimus on hyvä valinta erityisesti kotimaisuutta ja vihreitä arvoja arvostavalle kuluttajalle. Se tuottaa itse sähkö täysin uusiutuvin menetelmin ja täyttää EU:n vuodelle 2050 asettamat vaatimukset energiantuotannolle jo nyt.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Porvoon Energia?

Porvoon Energia on jo vuonna 1900 perustettu sähköyhtiö, joka jakautuu sähkö tuottavaan ja myyvään Porvoon Energiaan sekä sähkönsiirrosta huolehtivaan Porvoon Sähköverkkoon. Porvoon Energia sähkösopimus on erityisesti ympäristöystävällisen kuluttajan valinta.

Onko Porvoon Energia luotettava?

Porvoon Energia on erittäin pitkään toiminut ja luotettava yritys. Porvoon Energia myy sähkösopimuksia sekä Porvoon Sähköverkon alueen asukkaille että muualle Suomeen. Paikallisilla asukkailla on enemmän valinnanvaraa sopimusten suhteen.