Annons

Oulun Energia

oulun_energia_logo

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Oulun Energia on täysin Oulun kaupungin omistama yhtiö, joka on perustettu jo vuonna 1889. Yhtiön taival alkoi siitä, kun Ouluun syttyi yhdet koko maailman ensimmäisistä katuvaloista. Nykyään konserniin kuuluu emoyhtiö Oulun Energia sekä tytäryhtiöt Oulun Energia sähköverkko Oy, Syklo Oy, Turveruukki Oy sekä Huoltovoima Oy. Oulun Energia muun muassa tuottaa ja jakelee sähköä sekä lämpöä.

 

Oulun Energia sähkösopimus

Oulun Energia tuottaa ja jakelee sähköä sekä huolehtii paikallisesta sähköverkosta. Siten yhtiö ei myy lainkaan omia sähkösopimuksia kuluttaja-asiakkaille. Oulun Energialla on useita omia voimalaitoksia, joissa tuotetaan sähköä. Näissä tuotettu sähkö myydään Pohjoismaiseen Nord Pool -sähköpörssiin, josta sähköyhtiöt voivat ostaa sitä. 

Oulun Energian tytäryhtiö Oulun Sähköverkko Oy puolestaan huolehtii alueen sähköverkoista ja sähkön siirrosta. Omaa siirtoyhtiötä ei ole mahdollista kilpailuttaa ja alueen asukkaat ovatkin automaattisesti yrityksen asiakkaita. Sähkölasku tulee kahdesta paikasta, joista toinen on sähkön siirrosta ja toinen asiakkaan valitsemalta sähköenergian myyjältä.

Oulun Energia sähkön hinta

Oulun Energia ei myy sähköä suoraan kuluttajille eikä siten vaikuta suoraan sähkön hintatasoon Suomessa. Sähkön hinta on sitä matalampi, mitä enemmän sitä on tarjolla, joten myös Oulun Energia vaikuttaa välillisesti sähkön yleiseen hintatasoon. Yhtiön tavoitteena onkin pitää voimalaitokset mahdollisimman hyvässä kunnossa sähkön tuotannon varmistamiseksi ja siten edesauttaa sähkön hinnan pysymistä edullisella tasolla.

oulun-energia

Sähkön kilpailutus Oulu

Oulun Energia ei myy sähkösopimuksia, joten kilpailuta sähkö, mikäli asut Oulussa. Näin on mahdollista löytää edullisin hinta ja välttää maksamasta sähkösopimuksesta liikaa. Sähkö kilpailutus Oulu onnistuu tietysti kaikkein helpoiten sivuillamme, jossa pääset vertailemaan useiden eri sähköyhtiöiden ja sähkösopimusten hintoja.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Oulun Energia?

Oulun Energia on jo yli satavuotias yritys, jonka omistaa Oulun kaupunki. Yritys keskittyy tuottamaan ja jakelemaan sähköä ja lämpöä sekä edistämään kiertotaloutta. Se ei myy sähkösopimuksia kuluttaja-asiakkaille.

Onko Oulun Energia luotettava?

Oulun Energian taustalla on pitkä taival ja yhtiön tie alkoikin siitä, kun Ouluun sytytettiin yhdet maailman ensimmäisistä katuvaloista. Yhtiö on erittäin luotettava sähköntuottaja Suomessa.