Annons

Kokkolan Energia

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Kokkolan Energia on varsin perinteikäs sähköyhtiö, joka on toiminut Kokkolan alueella jo yli vuosisadan. Alun perin yhtiön kanssa samoissa tiloissa toimi myös erittäin suosittu yleinen sauna, jonka ovet olivat avoinna asiakkaille aina 1960-luvulle saakka. Nykyään Kokkolan Energia myy sähköä ja kaukolämpöä alueen asukkaille. Sen tytäryhtiö Kokkolan Energiaverkot Oy huolehtii puolestaan alueen sähköverkosta ja sähkön siirrosta.

 

Kokkolan Energia sähkösopimus

Kokkolan Energia sähkösopimus on tällä hetkellä mahdollinen vain Kokkolan kaupungin alueella. Aiemmin tämä paikallinen yhtiö tarjosi sopimuksia kaikkialle Suomeen, mutta markkinoiden suurien hintavaihteluiden takia yhtiö palvelee toistaiseksi vain Kokkolan kaupungin alueella.

Paikallisille asiakkaille on valittavana useampi eri sähkösopimus, joissa sähkön hinta on varsin kohtuullinen. Asiakkaat voivat valita pörssisähköön perustuvan Surffari-sopimuksen, uusiutuviin lähteisiin perustuvan Havun, täysin vesivoimalla tuotetun Vesi-sopimuksen tai Vuodenaika-vaihtoehdon. Näissä kaikissa hinta päivittyy muutaman kuukauden välein. Valikoimissa on myös kiinteähintaisia määräaikaisia sopimuksia.

Kokkolan Energia sähkön hinta

Kokkolan Energia sähkön hinta on suunnilleen keskitasoa. Sähkön hinta kWh pyritään pitämään matalalla siten, että uusia sähkösopimuksia myydään pääasiallisesti oman sähköverkon alueen asiakkaille. Kokkolan Energia on ottanut käyttöön myös hintakaton, joka koskee alueen asukkaiden sähkösopimuksia. Näin taataan se, että paikallisen sähkön hinta ei nouse kohtuuttoman suureksi.

kokkolan-energia

Kokkolan Energia tarjous

Kokkolan Energia tarjoaa tällä hetkellä sopimuksia vain paikallisille asukkaille, mutta palaa mahdollisesti myöhemmin myymään sopimuksia myös muualle Suomeen. Kokkolan alueen asukkaat saavat puolestaan nauttia melko edullisesta perusmaksusta sekä hintakatosta.

 

Kokkolan Energia asiakaspalvelu

Kokkolan Energia asiakaspalvelu vastaa puhelimeen arkisin ja lisäksi yhteyttä voi ottaa sähköpostin välityksellä. Asiakaspalveluun soittaminen on täysin maksutonta. Kokkolan Energialta löytyy myös asiakaspalvelupiste, jossa palvellaan asiakkaita aina arkisin.

 

Kokkolan Energia kokemuksia

Kokkolan Energia on tällä hetkellä keskittynyt erityisesti paikallisten asiakkaiden tarpeista huolehtimiseen. Yhtiön asiakkaat ovat olleet erityisesti tyytyväisiä siihen, että sähkön paikallinen hintataso pyritään pitämään kohtuullisena.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kokkolan Energia?

Kokkolan Energia on erityisesti Kokkolan seudun asiakkaita palveleva sähköyhtiö. Tällä hetkellä se tarjoaa sähkösopimuksia vain paikallisille asukkaille, mutta on aiemmin myynyt sähköä koko Suomeen

Onko Kokkolan Energia luotettava?

Kokkolan Energia on erittäin luotettava paikallinen sähköyhtiö. Se on ehtinyt olla toiminnassa jo yli sadan vuoden ajan tarjoten paikallisille asukkaille sähköä.