Annons

Herrfors

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Herrfors on pieni Pohjanmaalla sijaitseva sähköyhtiö, joka kuuluu isompaan Katternö Groupiin. Yhtiön juuret ulottuvat aina vuoteen 1907, kun paikalliseen puuhiomoon asennettiin yksi Suomen ensimmäisistä sähkögeneraattoreista. Yhtiö keskittyy erityisesti tarjoamaan energiaa paikallisesti, mutta tarjoaa sähkösopimuksia myös muualle Suomeen.

Herrforsin emoyhtiö Katternö Group on energiakonserni, joka huolehtii paikallisesta energiaketjusta aina voimantuotannosta asiakkaille saakka.

 

Herrfors sähkösopimus

Herrfors sähkösopimus riippuu siitä, onko sähkösopimuksen ottaja paikallinen asukas vai muualta Suomesta. Yhtiö myy sähköä ympäri Suomen, mutta hinta on huomattavasti kalliimpi. 

Yhtiön tarjoama paikallissähkö on suunnattu erityisesti Herrfors Nät -paikallisverkon asiakkaille. Paikallissähkö tarjoaa kiinteähintaista, toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta, jossa sähkö on peräisin kokonaan uusiutuvista lähteistä.

Muualla asuville ainoa tarjolla oleva sopimus on Spot-sähkö, joka on pörssisähköön perustuva sopimus. Sähkön hinta vaihtelee tunneittain ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Myös tässä sopimuksessa kaikki sähkö on uusiutuvaa.

Herrfors sähkön hinta

Herrfors sähkön hinta kWh on markkinoiden korkeimmasta päästä ja yhtiö keskittyykin enemmän paikallisten asukkaiden palvelemiseen kuin sähkön hinnalla kilpailemiseen. Vanhoille asiakkaille on tarjolla myös edullisempia sähkösopimuksia, mutta hinnat pätevät vain niille asiakkaille, jotka ovat olleet asiakkaita jo aiemmin. Uusille asiakkaille näitä sopimuksia ei ole tarjolla, vaikka asuisikin paikallisverkon alueella.

herrfors-sahkon-hinta

Herrfors kokemuksia

Herrforsin paikalliset asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä sähkösopimuksiinsa ja yhtiön toimintaan. Kun sähköjen hinnat nousivat erittäin korkeaksi, päätti yhtiö silti myydä paikallisille asiakkailleen sähköä huomattavan edullisesti. Suurin osa Herrforsin myymästä sähköstä on sen itsensä tuottamaa, mikä mahdollistaa edullisemman hintatason rajatulle asiakaskunnalle. Vain pieni osa yhtiön myymästä sähköstä on pörssisähköä ja siten altista markkinoiden hintavaihteluille.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Herrfors?

Herrfors on Katternö Groupiin kuuluva pieni Pohjanmaalainen sähköyhtiö. Se on keskittynyt erityisesti paikallisten sähköntarpeen kattamiseen ja paikallisten onkin mahdollista saada Herrfors sähkösopimus muita edullisemmin.

Onko Herrfors luotettava?

Herrfors on ehtinyt toimia jo yli vuosisadan ajan, joten kyseessä on erittäin perinteikäs ja luotettava sähköyhtiö. Iso osa yhtiön tuottamasta sähköstä on peräisin sen omasta tuotannosta ja sen myymä sähkö on 100 % uusiutuvaa.