Annons

Helen

Valitettavasti emme löytäneet tuotetta, joka vastaisi hakuehtojasi.
Olemme koonneet alle kaikki markkinoiden parhaat sähköyhtiöt, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Fortum Tarkka

Hinta alkaen*

24,4 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,50 €/kk
NGE pörssisähkö

Hinta alkaen*

27,15 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 5,90 €/kk
Väre Välkky 24kk

Hinta alkaen*

28,90 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 3,98 €/kk
Oomi Kiinteä 24kk

Hinta alkaen*

37,37 €/kk
Vuosikulutus (kWh): 3.000 kWh
Kuukausimaksu 4,90 €/kk

Sisällys

Helen tunnettiin aiemmin nimellä Helsingin Energia. Se on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka koostuu emoyhtiön lisäksi useasta tytäryhtiöstä. Helen tarjoaa asiakkailleen muun muassa sähköä ja kaukolämpöä, kun taas Helen Sähköverkko Oy keskittyy sähköverkkotoimintaan. Helenin tavoitteena on olla markkinoiden vastuullisin toimija.

 

Helen sähkösopimus kokemuksia

Asiakkailla on erityisen hyviä kokemuksia Helenin sähkösopimusten osalta palveluiden ja asioinnin helppouden suhteen. Helen panostaakin erityisesti asiakastyytyväisyyteen ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan, mikä on näkynyt myös erilaisissa tutkimuksissa ja nettipalstojen keskusteluissa.

 

Helen asiakaspalvelu

Helen asiakaspalveluun saa parhaiten yhteyden joko puhelimitse tai netin palautelomakkeen kautta. Yhtiöltä löytyy myös kattava Oma Helen -palvelu, jossa pääsee hoitamaan helposti omaan sähkösopimukseen liittyviä asioita.

Sähkön hinta Helen

Sähkön hinta Helen -yhtiöllä on ollut usein keskitasoa tai hieman sitä edullisempaa. Helenillä on tarjolla sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Asiakas voi valita myös pörssisähkön tai markkinasähkön, jossa sopimuksen hinta päivittyy kuukausittain tuntipohjaisen Spot-hinnan sijaan.

Helenin sähkösopimuksista löytyy myös pörssisähkön ja määräaikaisen sähkösopimuksen hyviä puolia yhdistävä Helen Fiksu -sopimus. Tässä sopimuksessa omalla käytöllä voi nostaa tai laskea sähkön hintaa muutamia senttejä, mutta muuten hinta pysyy vakaana koko sopimusajan.

sahkon-hinta-helen

Sähkön kilpailutus Helen

Helen sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa aina silloin, kun sähkön yleisessä hinnassa tapahtuu suuria muutoksia tai oma määräaikainen sopimus päättyy. Helen sijoittuu näissä yleensä kilpailukykyiseen asemaan, mutta ei välttämättä kuitenkaan kaikkein edullisimmaksi.

 

Helen sähkösopimus tarjous

Helenin sähkösopimuksista voi kuitenkin löytää usein hyviä tarjouksia. Erityisesti perusmaksun voi saada täysin ilmaiseksi määräaikaisen sopimuksen alkuajaksi. Pienemmässä kerrostaloasunnossa tämä saattaa muodostaa jo kohtuullisen suuren osan sähkölaskusta, jolloin tarjous kannattaa ottaa huomioon sähkösopimuksia kilpailuttaessa.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Paljonko sähkö maksaa Helen?

Helen sähkösopimus on yleensä hinnaltaan samaa tasoa kuin muilla toimijoilla. Heleniltä voi kuitenkin löytää hyviä tarjouksia esimerkiksi perusmaksun suhteen ja parhaimmillaan sen voi saada ilmaiseksi sopimuksen alkuvaiheessa.

Onko Helen luotettava?

Helen on Helsingin kaupungin omistama erittäin luotettava yritys, joka koostuu emoyhtiön lisäksi useasta tytäryhtiöstä. Helenin tytäryhtiö Helen sähköverkko Oy huolehtii Helsingin sähköverkoista ja tarjoaa sen asukkaille sähkön siirtoa.